Jolanda Myers – van der Veer


Ik ben in 2017 afgestudeerd als Fysiotherapeut aan Avans Hogeschool te Breda. Tevens ben ik vanaf april 2023 afgestudeerd voor de master opleiding Manuele Therapie aan het SOMT te Amersfoort. Dit om nog meer verdieping en inzicht te krijgen in de manier waarop wij bewegen, waardoor dit belemmerd kan worden en hoe dit zo efficiënt mogelijk te behandelen is.

Sinds februari 2019 werk ik met plezier hier binnen de praktijk.

Binnen de Fysiotherapie ligt met name mijn interesse op het gebied van de wervelkolom, orthopedie en de ouder wordende mens. Mijn persoonlijke visie is: samen bewegen en in beweging blijven. Hiervoor heb ik een cursus dry needling gevolgd, een extra behandelmethode te kunnen toepassen om spieren zo soepel mogelijk te kunnen houden, zodat patiënten pijnvrij kunnen blijven bewegen.

Hiervoor heb ik diverse werkzaamheden in de zorg uitgevoerd, waaronder in de thuiszorg, verpleegkundige bij de GGZ en ruim 7 jaar als doktersassistente in een huisartsenpraktijk. Doordat ik diverse takken binnen de zorg gezien en uitgevoerd heb, kijk ik met een brede visie naar mijn patiënten en heb ik een luisterend oor. Hiermee wil ik de best mogelijke passende zorg realiseren voor de patiënt.

In mijn vrije tijd hou ik me veel bezig met sport en bewegen. Zo ben ik twee keer per week terug te vinden in de sportschool en geef ik twee keer per week les in iaido (Japanse zwaardkunst). Daarnaast ontspan ik me met muziek, een goed boek en schilderen.

Email: jolanda@amyon.nl
AGB Code: 04244168
BIG registratie: 29923597204


Afpspraak maken

Specialisaties:

- Manuele therapeut
- Fysiotherapeut
- Dry needling
- Shockwave
- Medische Trainingstherapie
- Medical tape

Werkdagen:

Utrecht:
- Maandag
- Dinsdag
- Woensdag
- Donderdag