Karel Kraan


Ik ben sinds 2008 werkzaam als fysiotherapeut en in 2012 heb ik de master Orthopedisch Manueel therapie afgerond. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in verschillende praktijken en heb ik les gegeven als docent fysiotherapie aan de hogeschool voor fysiotherapie (Thim van der Laan). In 2014 ben ik eerder werkzaam geweest binnen deze praktijk, ben nu weer terug gekeerd vanwege het persoonlijke/menselijke aspect dat deze praktijk onderscheid van andere praktijken. Samenwerking met andere disciplines binnen het gezondheidscentrum zoals huisartsen, zijn bijzonder goed. Ik vind het belangrijk een meerwaarde te hebben voor elkaar en deze te benutten en hierdoor te kunnen streven naar de juiste behandeling. Ik ben van mening dat je iemand pas kunt helpen, als je begrijpt waar een klacht vandaan komt.

Sinds februari 2020 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Amyon. Zelf zie ik patiënten met wervelkolom gerelateerde aandoeningen, met name nekklachten, hoofdpijnklachten en lage rug. Hiernaast heb ik meerdere jaren ervaring met behandelingen shockwave, dry needling.

In mijn vrije tijd kijk ik graag een film, lees ik graag (vakinhoudelijke boeken), tuinier ik graag en houd ik van de gezelligheid met spelen van een bordspel. Ik woon samen met mijn vriendin en we hebben een dochter.

Email: karel@amyon.nl
BIG nummer: 49910678004
AGB nummer: 04114764


Afpspraak maken

Specialisaties:

- Orthopedisch Manueel Therapeut
- Dry Needling
- Shockwave

Werkdagen:

Utrecht:
- Vrijdag