Lieke Otten

Lieke Otten


Mijn naam is Lieke Otten, ik ben in 2019 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de hogeschool voor fysiotherapie Thim van der Laan in Nieuwegein. Hierna heb ben ik in verschillende praktijken gaan werken, op plekken waar een (tijdelijk) te kort is. Op die manier zie je verschillende werkwijze, is er altijd iets te leren en is het werk afwisselend in alle aspecten.

In de toekomst zou ik graag een verdiepende master willen doen in manuele therapie en/of sportfysiotherapie. Ik voel veel affiniteit voor de werkwijze van een manueeltherapeut; de wervelkolom en gewrichten in de basis van het functioneren. Echter besteed ik met veel plezier tijd in de sport en ben ik nieuwsgierig hoe ik daar ook als fysiotherapeut in kan bijdragen. Dat is een keuze voor de toekomst, eert wil ik ervaring op doen en op basis daarvan een keuze maken.

Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk aan het coachen van roeiers, een groep mannen tussen de 18 en 25 jaar die dagelijks trainen om te presteren op nationaal en internationaal niveau. Het begeleiden van sporters in deze levensfase fascineert me enorm. Vanwege de vrijwillige aard van verenigingen komt daar eigenlijk alles bij kijken, van het faciliteren van de trainingen tot het fysiek en mentaal begeleiden van de roeiers. Hoewel daar veel tijd en energie in zit vind ik het zelf ook erg leuk om te sporten, momenteel voornamelijk wielrennen, en eigenlijk alles in en rondom water. Wanneer ik de rust vind om binnen te zijn leer, lees en handwerk ik graag.

Het werk als fysiotherapeut bevalt me goed, het is leuk om contact te hebben met zo veel verschillende mensen. Elke dag leer je nieuwe dingen over de meest uiteenlopende dingen. Het is een uitdaging om mensen zo goed mogelijk te helpen met klachten. Het meest interessant daaraan vind ik om te zien hoe daar voor iedereen iets anders voor nodig is en op zoek te gaan naar hetgeen dat op dat moment bij die persoon het best past.

Email: lieke@amyon.nl
AGB-code: 04246907


Afpspraak maken

Werkdagen:

Rotterdam:
- Maandag
- Woensdag

Afspraak maken